Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Ryst busken...

1.252 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 April 2009

Det meste information vi får i dag er negativ specielt i henhold til den pågående finansielle krise, og for mange også en personlig krise.

Heldigvis skaber dette også en masse nye tiltag og muligheder. Husk på, at det er i krise og krigs tid, at de største opfindelser og nyskabelser typisk finder sted. Vær på udkig efter dette og vær med til at sætte den nye dagsorden, som vi så flot hørte på det ”vel” overstået London Summit.

Kort fortalt drejer det sig om at gøre sig fri for ”tossic assets”, hvilke man finder i den finansielle verden, i sit eget firma, personlige liv eller, hvor nu ellers man begynder at lede, og ingen fremgang før vi får Rystet Busken godt og grundigt – så jo før jo bedre.

Tiden nu er mere oplagt end nogensinde før: I opgangstider finder man en masse begrænsninger, ligesom man finder dem i nedgangstider. I opgangstider er det jo knapt så acceptabelt at fyre, skære ned, gennemføre organisationsændringer, omlægge strategier m.m.. Ligeledes vil man personligt finde ud af, hvorledes andre personer er inderst inde, når man ser dem udfordre dagligdagens udfordringer og ikke kun i opgangstider.

Nu lyder det måske som en opfordring til at fyre, omlægge sine drømme og visioner og skille sig af med en masse venner og bekendte, hvilket det ikke skal forstås som eller hvad... ! Man kan ikke stoppe forandringen og udviklingen det er umuligt og en del af livet, og nogen ting er uundgåeligt og ikke til nytte for nogle eller noget som helst, før vi indser det og kommer videre, og skaber en fornyet grobund for udvikling professionelt som personligt.

Det er i krise situationer, at man ser firmaer, organisationer, personer og sig selv som man er, så brug lejligheden til at forbedre og se muligheder.

- Det er den bedste investering.

God weekend

I kampp´ens hede #10


Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kim skriver Skriv dig op