Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Katrine Naustdal fra Eniro AdSense annoncer der sletter sig selv...hmmmm!

AdSense annoncer der sletter sig selv...hmmmm!

2.296 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
15 September 2011
Nogle af jer har måske lagt mærke til at Google har ændret sin godkendelsesprocess med at komme igang med AdSense. Nu får man åbnet en konto, men er kun delvist godkendt. Den endelige godkendelse kommer når koden er implementeret på siden.  På denne måde bør problemet med at dokumentere domæne ejerskab forsvinde med tiden...
En rød boks vil dukke på på kontoen som på billedet:


Man får at vide at; Når du er blevet accepteret i programmet og har implementeret HTML-annoncekoden på dit websted, vil der blive vist midlertidige "tomme annoncer", indtil den endelige godkendelsesproces er gennemført...... Kort tid efter du har implementeret annoncekoden, vil der blive foretaget en endelig beslutning, og du får besked via e-mail. Når du er blevet godkendt, begynder der at blive vist live annoncer i dine eksisterende annonceenheder.” kilde Google AdSense support Center.

Jeg meget glad for AdSense og synes det er et godt produkt, men vi har desværre oplevet nogle problemer med den nye process. Åbnede en AdSense konto lige inden den nye process trådte i kraft og vi oplevede så følgende problemer:
  • Alle annonceenhederne blev slettet da den nye proces trådte i kraft og den “røde boks” med at kontoen var midlertidigt godkendt dukkede op.
  • Der blev lavet nye annoncer og disse blev sat ind på siden.
  • Den røde boks blev ved med at stå der i over to døgn.
  • Endelig forsvinder den røde boks, men.... nu er alle annoncerne forsvundet igen!!!!

Nu står man igen med en tom konto og skal starte forfra med at lave nye annoncer og implementering. Det er på ingen måde en ideel situation og er ikke noget der skal ske.. Så vil rigtigt gerne vide om det er os der har været ufatteligt uheldige eller om der er flere derude der oplever problemer med den nye proces.

Hvis I har åbnet en konto inden for de sidste Star2 ugers tid Star må I MEGET gerne kommentere på om I har oplevet det samme eller om alt har fungeret som det skal.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Katrine skriver Skriv dig op