Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

"Don't be Evil" holder den?

3.946 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 September 2011

Don't be evil er som kendt Google's virksomheds motto.  Både inden, imens og efter min tid hos Google har jeg hørt mange "sjove historier" med folks oplevelse med Google og diverse produkter.  

Der er mange der forguder Google. F.eks da Google skulle lancere sin første mobil telefon var der mange der nævnte at de vil vælge denne over en Iphone da Google er for seje og teknologien kom sikkert til at være bedre.  På det andet spekter er der dem der prøver at få hjælp men ikke finder svar i "help center" eller kommer i kontakt med Google. Der er også mange der på ingen måde er Google kunder og holder sig væk fra nogle gode Google produkter bare fordi de synes Google har fået nok og helst ikke skal blive større. I forbindelse med temaer lægger jeg ved min yndlings Google stribe

En ting er i hvertfald sikkert. De har haft en helt fantastisk vækst er nu på vej til at erobre endnu mere ved opkøb af Motorola og den succesfulde lanceringen af Google +. 

Ved der er mange delte meninger om dette emnet og at der er rigtig mange herinde med AdWords, Analytics og AdSense erfaringer på godt og ondt, så vil rigtigt  gjerne høre jeres synspunkt og erfaring med Google.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Katrine skriver Skriv dig op