Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Lidt af hvert! 60+ og iværksætter -Vejen til sin livsdrøm kan være lang, besværlig og tung.

60+ og iværksætter -Vejen til sin livsdrøm kan være lang, besværlig og tung.

764 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
20 October 2015

Vejen til sin livsdrøm kan være lang, besværlig og tung. Og hvorfor så det? Nok fordi vi bliver grebet af/ fanget i job, karriere mv., og det at forlade en fast månedsløn (og måske endda i den pæne ende af skalaen) kan være svært Wink.

Jeg har en snørklet vej til min drøm. Jeg blev student i 1974 - læste medicin i 2 år og dumpede med et brag 3 gange til forprøven. Jeg var ustruktureret, havde for mange hospitalsvagter, der gav god løn. Jeg begyndte at læse jura i 1976 - startede på et repetitionshold og tog 1. år på 12 uger. Herefter havde jeg fuldtidsarbejde i Østre Landsret, mødte stort set ikke op på universitet, men læste selv og blev færdig i 1982. Jeg fik hurtigt et par gode jobs, man var kun 6 måneder hver sted, indtil jeg fra 1985 til 1989 var assurandør (og jeg tog uddannelse og blev exam.assurandør). I 1989 kom jeg ind i feriehusbranchen, som jeg "tabte hjertet" til. Jeg forlod af forskellige årsager mit job som direktør i DanCenter 10 år senere. Jeg kom herefter ind i Winkelhorn og brugte 13 år ( hvilket mindst var 10 for mange) på at få vendt og reddet virksomheden. Det gik galt til sidst og i  2013 og stod jeg så lige pludselig helt fri til at træffe valget om fremtiden. Valget faldt meget hurtigt på feriehusbranchen og kystturismen. Jeg er i dag formand for DanskeSommerhusudlejere og direktør i FeriehusDirect, som vi internt betegner som feriehusudlejning ver. 02. Vi arbejder med lavere avancer, transparente priser og vi har ikke lange juridiske kontrakter med vores husejere. Herudover får jeg af og til lov tl at give en hånd med i min kones virksomhed - Targeting. Hun har været selvstændig indenfor rekruttering i 15 år og arbejder også lidt anderledes end den øvrige branche, eksempelvis arbejdes der efter "no cure no pay" princippet.

Det er hver dag en fornøjelse at arbejde - om end administration mv. kan drille - men når noget driller, så husker jeg mig selv på, hvor skønt det er ikke at have en "tung" bestyrelse elller andre hængende "over mig".

Jeg holder gerne foredrag om min vej til drømmen, jeg rådgiver iværksættere og virksomheder og holder foredrag om turisme mv. Har du spørgsmå er du velkommen.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kim skriver Skriv dig op