på Amino

Om denne blog

Positiv Psykologi
 

Syndication

 

Archives

 

About Positiv Psykologi

eg er en erfaren foredragsholder og konsulent, og leverer ud over foredrag også ledelsesrådgivning, undervisning og længerevarende projekter. Alt sammen målrettet at udvikle virksomhedens kultur og skabe arbejdsglæde og engagement.

Kalenderen siger 35 år gammel og gennem de sidste ni år har jeg opbygget solid erfaring. Mine foredrag foredrag er oplevet af langt over 10.000 mennesker, og kendetegnes ved deres nærvær, energi samt praktisk anvendelighed i hverdagen. Mit motto: Arbejde skal være noget vi holder af, ikke bare holder ud.

Ud over at sprede arbejdsglæde og hjælpe med at skabe arbejdspladser vi holder af, så skriver jeg også bøger og artikler om emnerne arbejdsglæde, ledelse og virksomhedskultur. Den første bog Arbejdsglæde på 6 uger, skrevet sammen med Alexander Kjerulf, har på tre år solgt over 5000 styk, og den nye e-bog Det Glade Dusin (gratis, i øvrigt) er hurtig blevet populær. De næste manuskripter er på vej gennem skrivemaskinen, og derudover jeg mange gange været interviewet i aviser, fagblade og i radioen. Se mere om og af mig på Jon.dk, hvor jeg også blogger.

.Jon Kjær Nielsen - foredragsholder og forfatter i arbejdsglæde