Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Har du overskud til at oprette en iflowr?

1.205 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
07 April 2014

Blomsten hos en plante er − i den bredeste definition − et uforgrenet skud med begrænset vækst, hvis blade indirekte eller direkte står i den kønnede formerings tjeneste: indirekte som beskyttelses- eller lokkeorganer (blomsterhylster), direkte ved dannelse af forplantningsorganer (støvdragere og frugtanlæg).

Morgenrødens gudinde (Aurora/Eos) strøer blomster som symbol på den nye dags lysstråler.

Det at give en blomst er en gestus. Du har samme muligheder med “pay it forward” bevægelsen. Bevægelsen går ud på at hjælpe en anden person. Ideen at mange bliver en lille smule bedre til at hjælpe flytter fokus fra bundlinje til ren værdi. Pay-it-forward tilbyder et armbånd som du giver videre som gestus når du har hjulpet en person. Personen modtager nu armbåndet og bliver påmindet om at hjælpe en anden. Det samme grundlag som startede f.eks. connect danmark.
Se videoer om pay it forward:
https://www.youtube.com/watch?v=77Mv6jyuUFQ#t=104
https://www.youtube.com/watch?v=oP4PVaxnP88&list=UUtYJJvKYsWYUNRmhElWfPEA

Ideen med iflowr er at du opretter en gratis konto og hjælper 3 slægtninge med deres forretning om det er en service eller et produkt. Så hjælper du med at samle informationer fra forskellige online services og samler dem på iflowr. gettyimages tilbyder også at du kan bruge nogle af billederne gratis nu.

Bagefter diver du mig besked og jeg poster samlingerne på
facebook.com/iflowr

Nu kan du oprette backlinks til din bekendtes forretning og hjælpe med at få gjort foreningen klar til deling på facebook. iflowr bruger Open Grapf så du kan få et flot billede med link på til samlingen til post back på facebook. En samling kan indeholde op til 10 elementer fra online services samt et baggrundsbillede.

Hvordan giver du iflowr videre?
http://www.slideshare.net/iflowr/invite-to-iflowr


Jeg er opsat på at finde ligesindede som vil prøve softwaren af i forbindelse med at oprette samlinger for virksomheder. Bemærk at hvis hvis virksomheden vil arbejde videre med flere samlinger så bliver det sig som modtager provision af deres abonnement på iflowr. Dette sker hvis de åbner for at få 100 samlinger og domænenavne, samt at fjerne den lyserøde top. iflowr tilbyder også statistik over hvem der har delt din samling.

Jeg er på udkig efter andre freelance, webdesignere, udviklere, social media og marketing folk, som kunne tænke sig at "teame up" og gøre iflowr til en bevægelse. Bemærk at du kan få lige så meget ud af det som alle andre men hvem hjælper først?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jan skriver Skriv dig op