Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Cross Platform Social Bookmarking

1.111 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 April 2014

Vi lever i en verden som er oversvømmet med informationer. For at finde frem til hvad der er brugbart begynder søgemaskiner at sortere i indholdet efter hvordan mennesker bruger det.
Der er brug for noget software som gør det let at kvalificere indhold på tværs af de sociale medier. Noget som er let at bruge og som private kan klikke ind og bruge let og hurtigt.


Mange er private eller virksomheder er repræsenteret både på youtube, facebook, google+, maps, twitter osv. Det skaber øget synlighed at have samlet de kanaler som løber på tværs. Måske har du ikke kunne få dit firmanavn på twitter, men hvis du samler dit twitter feed med facebook og youtube video, så vil du gøre opmærksom på din tilstedeværelse på de kanaler du findes på. Du kan få kontrol over indtryk ved at samle statiske billeder fra de social media opdateringer. Løsninger som trækker informationerne dynamisk er der mange af og resultatet bliver ofte milkshake, bliver blandet med bæver og bildæk. Nu kommer der også fødselsdagshilsner via linkedin, fri mig for dette.


Min private holdning er at samfundet  har brug for at komme væk et lidt fastbrændt fokus på bundlinje og optimering. Jeg tror vækst og opsving kommer hvis vi begynder at tænke på hvordan vi kan hjælpe andre. Det er gennem hjælp at der skabes opsving.
Ville det være interessant om fandtes et platform, hvor en bruger af et website, kunne se hvilke personer som man kender der hjælper, med at booste budskabet?
Når du hjælper, så ved du samtidig at den som du hjælper, ved at du har hjulpet.
Egenskaben ved mange social media platforme er at guldkorn forsvinder ned på nyhedslisten.
Facebook timeline og bliver glemt for eftertiden. Men nu kan du oprette en samling af med det bedste indhold fra din timeline, som du stadigt kan dele. Du kan vælge at få besked om når nogle af dine ting bliver delt.


Det at komme igang er i sig selv et kursus pga. at alle de løsninger som du kan inkludere findes der video guides til. Så bare det at bruge løsningen er sjovt og lærerigt. Du kan få en konto nu og hjælpe med at sprede budskabet pga. at iflowr.com er dit helt eget system.

Eksempler oprettet med iflowr:

Velkommen til Eventsupport som har oprettet deres første iflowr samling, bemærk at iflowr giver rigtige links på billeder.

Drones has got very popular. Check this collection

Do You Know GEOFF LAWTON?


Did you know about the wolfram language?

Welcome to Hellas hollidays

En iflowr samling om online overskud

Lots of Fun Brought to You by Crazy Central

Photo: Lots of Fun Brought to You by Crazy Central 
http://www.iflowr.com/?pro=eAUoyUyeI0




Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jan skriver Skriv dig op