Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Simon SKAT stjal min virksomhed

SKAT stjal min virksomhed

2.024 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
20 March 2008

For et par måneder siden fik jeg et brev fra SKAT til mit holdingselskab. I brevet stod der, at der var sket ændringer på virksomhedens registreringsbevis, og da jeg slog op under Indehavere/stiftere, stod min kæreste pludselig som hovedaktionær. Mit holdingselskab er, og har altid været, 100% eget af mig. Det eneste min kæreste har med min virksomhed at gøre, er fælles adresse (jeg driver pt. min virksomhed hjemmefra). Så denne oplysning undrede mig naturligvis. Jeg ringede derfor til SKAT for at gøre dem opmærksom på fejlen, men da jeg endelig kom igennem (og stillet om og stillet om...) til en person der kunne "hjælpe", fik jeg blot at vide at det ikke var en fejl. Ifølge medarbejderen fra SKAT, var der ikke sket nogen ændring - min kæreste havde altid været hovedaktionær.

Jeg forsøgte også at få en forklaring på, hvordan denne fejl var opstået, men her var der heller ingen hjælp at hente. Hun forklarede at ændringen kunne skyldes oplysninger i mit holdingselskabs senest indsendte regnskab, men da jeg straks fandt dette regnskab frem og afviste dette, trak hun denne forklaring tilbage. Hun ville heller ikke rette oplysningerne. Jeg fik besked på at jeg skulle sende et brev med dokumentation på, at jeg rent faktisk ejer min egen virksomhed.

Det gjorde jeg så, og et par uger efter fik jeg igen min virksomhed tilbage. Men jeg sidder stadig tilbage med en bizar oplevelse, og jeg forstår simpelthen ikke hvordan det kunne ske. Jeg ved ikke helt om jeg skal græde eller grine af SKAT forsøg på at lege moderne Robin Hood. Hvad siger I andre Aminoer? Hvad er jeres værste/mærkeligste oplevelser med SKAT?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Simon skriver Skriv dig op