Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Gosimple.dk Det er ikke selve oplevelsen, men meningen du tillægger oplevelsen, der har betydning for dig...

Det er ikke selve oplevelsen, men meningen du tillægger oplevelsen, der har betydning for dig...

1.016 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 February 2011

Hvad syntes du om regnvejr ? De flere omkring os, vil nok svare, at det er øv og har mange grunde for at syntes det.

Men hvis vi spørg en 3-årig, eller en bondemand, eller nye ejere af rullegræs eller befolkningen i afrika, så vil de helt sikkert have en helt anden opfattelse af regnvejr. Barnet elsker at pjaske i vandpytterne og få gummistøvler på. Bondemanden får liv i sine grøntsager. Ejerne af rullegræsset sparer mange penge i vandregning og er sikker på at få en flot græsplæne. Befolkningen i afrika får rent vand og liv i naturen som de sjældent oplever.

Det jeg vil sige med dette indlæg, er at DU vælger, hvilken mening du vil give dine oplevelser - ingen anden. Du bestemmer om din mening skal være postiv eller negativ.

Har du hørt historien om Per og Niels. Børn af en en far, som både er alkoholiker og narkomisbruger. Han lever (for de fleste) trist liv. Per er i dag lykkelig gift, har 2 børn, rejser rundt i verden, er en positiv sjæl, har stor succes med karrieren, er glad og tilfreds med sit liv. Niels er deprimeret, alkoholiker og narkomisbruger og lever et (for de fleste) trist liv. Da Per blev spurgt hvordan han var endt som han var, svarede han “hvordan kunne jeg andet med den far”. Da Niels blev spurgt om hvordan han var endt som han var, svarede han “hvordan kunne jeg andet med den far”.

De 2 har haft helt den samme opvækst, de har bare givet oplevelsen hver deres mening og derfor har de handlet på hver deres måde.

Vælger du at tænke og lede efter det positive i dine oplevelser, eller vælger du at tænke og lede efter det negative i dine oplevelser ?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når SB skriver Skriv dig op