Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Tak, Martin Thorborg!

1.041 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
25 October 2010

Det var i sommeren 2009, vi var på ferie i spanien med et vennepar. En lov var trådt i kraft, at alle etageejendomme, skulle sætte postkasser op i opgangene, så postbudet ikke skulle op af alle de trapper. Postkasserne skulle være opsat senest 31. december 2009.

Thomas, den ene halvdel af vores fælles venner fortalte, at han havde læst i Børsen, at mange stadig manglede, at købe postkasser. Han var kommet på den idé, at vi 4 kunne designe vores egen postkasse og sælge dem til ejer og andelsforeninger.

Vi syntes det lød som en god og spændende idé.

Inden længe sendte vi tegninger afsted til Kina og Letland. Meningen var at min kæreste og Jeg skulle stå for salget. Men vi fandt meget hurtigt ud af, at de personer der sidder i bestyrelser, generelt var svære at få fat i.

Et par år tidligere,  i forbindelse med effektivisering af min egen virksomhed, havde jeg læst “E-pusher” af Martin Thorborg. Den bog lærte mig en masse om Google Adwords.

Ingen af de andre kendte til Google Adwords, men blev meget hurtigt tændt på at, det skulle vi prøve. Vi lavede en hjemmeside (ikke så køn, faktisk), vi betalte en masse penge til Google Adwords og vi tog i mod en masse telefoner i 6 måneder. Projektet endte med, at give en fortjeneste på 1 million kroner. 

Drengene overtog styringen af forretningen og brugte den tjente million til, at købe en erhvervsejendom, der var røget på tvangsaktion. Prisen var 3.750.000. 14 dage efter blev de ringet op. En virksomhed tilbød 4.500.000, for bygningen. Men drengene sagde nej tak, da de er ret sikre på, at bygningen er meget mere værd om 5-10 år. Ja måske endda, en ret god pensionsopsparing. Men de kunne faktisk have tjent 750.000 oven i, på bare 14 dage.

Tak for en god bog Martin, hvis jeg ikke havde læst den, så havde vi ikke solgt 1 postkasse.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når SB skriver Skriv dig op