på Amino

Signe Bennekou

Jeg hedder Signe Bennekou, er født i 1976. Jeg bor sammen med Casper og vi var så heldige at blive forældre til Sofia i 2008 og i skrivende stund er der en lille ny på vej.

For bare 3 år siden og mange år før arbejdede jeg min. 60 timer om ugen og havde 3 fuldtidsansatte udover mig selv. I dag arbejder jeg ca. 24 timer om ugen, er total fleksibel og kunne faktisk arbejde i feks. spanien eller frankrig hvis jeg ville. Samtidig laver jeg et meget større overskud alene (overskud hvert år i virksomheden) end vi tilsammen gjorde, da vi var 4 ansatte. En effektivisering på 86 % (selvfølgelig er det fysisk arbejde på kontoret – for som selvstændig brænder man jo for det, man laver 24 timer i døgnet)

Som 25 årig startede jeg TopSupplies ApS (2002). Jeg sælger IT tilbehør til erhvervslivet.

I 2004 sagde min mor farvel efter en hård kamp mod kræften. Hun blev kun 48 år.  I dag ser jeg tiden som den smukkeste tid i mit liv, alt den kærlighed vi gav og tog på kun 1/2 år. Samtidig har det lært mig, at være taknemlig for de små ting i livet. Livet er skrøbeligt, og vi ved ikke hvor længe vi er her. Pludselig er vi væk, slut prut finale. Det betyder nu, at jeg gør alt for, at nå mine mål og jeg prøver at få det bedste ud af livet, hver dag.

Derfor udlevede jeg blandt andet min drøm og åbnede i 2005, en tøjbutik. Meget hurtigt fandt jeg ud af, at det ikke lige var så nemt. Det med, at gøre det man er god til og lade andre om resten – er blevet mit motto. Jeg lukkede butikken efter 1/2 år (læs om min erfaring her på bloggen)

TopSupplies fik en gazellepris i 2006, en pris Børsen uddeler til de hurtigst voksende virksomheder – der var 1.338 virksomheder der fik den pris. Godt jeg gjorde det jeg var god til….

 I 2007 tog jeg life og businesscoach uddannelsen hos Sofia Manning (Manning Inspire). I 2008 blev jeg mor og var på barsel 1 år, samtidig og i finanskrisetiden (2008 og 2009) modtog vi diplom for vores gode økonomi – AAA ratingen gives til virksomheder med en meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

I august 2009 startede jeg med min kæreste og et vennepar en postkassebutik op (vi tjente 1 million på 1/2 år) og nu i skrivende stund koncentrerer jeg mig om TopSupplies, min blog om effektivisering, mine private interesser og bruger masser af tid sammen med min familie.

Med min erfaring med min virksomhed, tidligere virksomheder, coaching og min øjenåbner efter min mors død, håber jeg at denne blog kan hjælpe dig til at blive mere effektiv i dit job, så du kan få mere tid til det du drømmer om.