Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Markedsføring i det nye årti Google Ads vs. traditionelle internetannoncemedier

Google Ads vs. traditionelle internetannoncemedier

562 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
29 April 2010

Der er uden tvivl stor forskel på hvilket produkt man sælger, når man vælger om hvorvidt man skal udelukke sig fra de traditionelle annoncemedier - DGS, Krak, Jubii og alle de andre "små". Annoncesælgerne bliver stadig mere desperate derinde, igår talte jeg med en venlig fyr fra DGS (M - vi udelader navn). M fortæller mig at DGS har en særaftale med Google - LØGN! Der findes ikke særaftaler om Ads, hans foreslag var en garanti om 500 besøg til vores "side" på DGS, prisen kunne presses meget, men hvad hjælper det når mine beregninger siger at en konvertering vil komme til at koste mig 50 % mere gennem DGS. De har meget begrænset trafik på DGS omkring de relevante søgninger i forhold til google, derfor køber de "skodord" på google ads, hvorved de genererer de 500 besøg på min underside. - Så garantien bliver overholdt, men konverteringerne som i forvejen er dyre, kan ikke forventes at følge med - og jeg kan jo altid selv købe de ord på ads som ingen vil have;-) 

Derved ikke sagt at det ikke kan svare sig, vi har selv prøvet Jubii, hvor vi fik en meget billig CPC-aftale, men at ligge 10.000 var vores fejl - det kommer til at tage 5 år at opbruge dem. Men pengene er faktisk tjent ind på det, men jeg ville ikke spilde de kræfter en anden gang.

Så 80/20 - brug google ads, lad konkurrenterne positionere sig som nr. 1 på de gamle og brug krudtet på den google.?! - Der må meget gerne kommenteres...

Når alt det er sagt, er fremtiden nok i SEO for de fleste herinde, så diskusion kommer der nok ikke meget af.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Philip skriver Skriv dig op