Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Min holdning til internetreklame

631 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 January 2010

Som indledning til at skrive indlæg om Facebook bannere, Google adwords, affiliate marketing og hvad der ellers må komme. Vil jeg skrive lidt om mine oplevelser af hvordan markedsføring på nettet skal foregå.

First of all - arbejd ikke alene! Det nytter ikke at sidde alene med disse ting, det udvikler ikke ens horisont særlig meget. Ofte sidder jeg med min ven og forretningspartner og arbejder - Thomas Rode, han er en sand haj til mange af de samme ting som jeg beskæftiger mig med (han er rent praktisk langt bedre til det meste). Desuden mødes jeg tit med venner og bekendte og diskuterer relevante problemstillinger; hvordan virker google, hvordan optimerer man sine kunderelationer og meget mere.

Secondly - Lær, lær og lær noget nyt. Læs en bog, læs en blog - du er godt igang;-)

Thirdly - Få hjælp, der er utallige der gerne vil dele ud af deres viden. Vi har selv eksterne folk til at foretage den mere tekniske del af hjemmesideoptimeringen. - Der er ingen grund til at forsøge at bide over alle kompetencerne selv. Det er kun med udgangspunkt i min studiemæssige baggrund at det giver mening for mig at have indsigt i det meste.

Og ja, så synes jeg iøvrigt ikke så meget i forhold til hvad folk ellers finder på at reklamere for og hvor, så længe det giver kunder;-)

Men husk at nyde det når du optimerer på din side og gør meget ud af reklamerne som skaffer kunder til siden.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Philip skriver Skriv dig op