Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Du har allerede bedømt dette indlæg
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Franks blog Oversigt - iværksætter-julekalendre

Oversigt - iværksætter-julekalendre

2.218 Visninger
01 December 2009

Hvis det skulle være gået nogens opmærksomhed forbi, skriver vi i dag den 1. december - og dermed er startskuddet gået til et væld af kalendre.

Alskens e-købmænd har en julekalender, hvor de har gode tilbud (eller bare prøver at komme af med restlagre fra sæsonens fejlkøb Smile ). Den slags julekalendre er for udbredte til, at jeg vil linke til nogen af dem her.

Men mere interessant for Amino'er er nogle af de julekalendre med indhold i. Her er et udvalg af dem. Skriv endelig i kommentarerne, hvis du falder over andre af slagsen, som du tror, at Amino-folket vil have glæde af at læse.

Lars Bachmann starter festen med en iværksætter-julekalender, hvor han får 24 gæsteskribenter til at skrive hvert deres indlæg (eller nok nærmere 23 gæster + ham selv, gætter jeg på.)

Vanen tro skal der også være nogle julekalendre, som er genudsendelser fra tidligere år. I år står Martin Thorborg for genudsendelsen med 'Thorborgs Jul'. En lang række podcasts, der er værd at lytte til.

På Ekspert-bloggen her på Amino lægger Henriette Weber op til en mini-kalender, hvor hun hver dag vil skrive et kort indlæg til inspiration i forbindelse med social marketing.

Det var tre bud på daglige input til iværksættere - jeg hører gerne om flere, hvis du har opdaget andre kalender-ting derude.

Tilføjelser: Webfirmaet Creuna har også en julekalender. Og efter noget prikken til dem fra Søren Sprogø, kan det nu konstateres, at de 24 låger vil dukke op som blogindlæg på deres blog. Deres julekalender lover "tips til din sociale kommunikations- og marketingstrategi.", så der kan måske været noget at komme efter for Aminoer.

Aminoen Kim Kampp tryller også en julekalender frem. Temaer "coaching, markedsføring, innovation og investering".

Få besked når Frank skriver Skriv dig op