Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs flemming Launcher nyt produkt: Salgscoaching for Selvstændige. Noget for dig?

Launcher nyt produkt: Salgscoaching for Selvstændige. Noget for dig?

1.098 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
23 April 2013

Jeg har siden januar i år udviklet på mit nye produkt: Salgscoaching for Selvstændige.

NU er det klart til at launche. Er min ydelse noget for dig?

Hjemmesiden hedder www.optimersalget.dk. Her kan du få al information om indholdet i produktet/ salgspakken. 

Her kommer en smagsprøve:

Dette er eksklusiv coaching og sparring, som kun egner sig for seriøse forretningsdrivende og iværksættere, der har et ambitiøst fokus på salgsoptimeringen.

Hvad er der i pakken til dig ? 

2 ugers forløb med mig som mentor, sparringspartner og hjælper med salgsarbejdet.

Trin 1

Først vises det i praksis, hvordan jeg arbejder med opsøgende salg. Jeg forbereder mig på dit produkt, og ringer og får kontakt til et mindre antal kundeemner. Jeg  skaffer leads og noterer respons på alle opkald. Data og respons på opkaldene  samles i en rapport.

Trin 2

2 timers salgs-coaching over tlf eller skype. Kan deles op i fx 4 x 30 min eller 2×1 time. Det er fleksibelt. Du afgør, hvordan du vil have det.  Jeg tømmer min hjerne for viden og ideer til salgsoptimering. Samt instruerer og coacher dig i, HVORDAN vi løser dine nuværende udfordringer med opsøgende salg.

Men det stopper ikke her. Jeg vil også løbende maile med dig i de 2 uger og give  al den sparring og support, du har brug for til at klare de aktuelle udfordringer. Så du kan opleve progression i udviklingen af salgskompetencer.

Trin 3

Udvikling af rette salgsstrategi. Indkredsning og præcisering af målgruppe. Indsamling af mere viden og data om målgruppen. Udvikling af salgsargumenter og et godt pitch/manus.  Optimering af produktet med henblik på mersalg. Mit bud på en salgsstrategi bliver sendt til dig ved forløbets afslutning.

Min mangeårige erfaring med opsøgende salg og telemarketing har givet mig værdifulde værktøjer, som jeg gerne vil berige andre selvstændige med. Opsøgende salg og telemarketing er meget svære salgsdiscipliner, men bliver arbejdet udført professionelt er det guld værd for din virksomhed.

Jeg bruger løs af værktøjskassen for at finde de rigtige løsninger til salgets optimering.

mvh Flemming

 
Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Slettet skriver Skriv dig op