Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs EVERCLASSIC.COM Hvordan kom jeg op på løven og hvordan kommer jeg ned igen.

Hvordan kom jeg op på løven og hvordan kommer jeg ned igen.

2.046 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
11 July 2014

Følgende indlæg kommer  efter at jeg har snakket med et par iværksættere her til morgen. 
Jeg har netop startet EVERCLASSIC.COM, som meget gerne skulle blive Danmark nye handelsplads for køb og salg af møbler, kunst og design. Vi er i gang på 10 dagen og vi har fået en fantastisk lancering. Flere tusinde mennesker har kigget forbi og ret mange annoncer er allerede oplagt. Det er super fedt. Der vrimler ind med ros. Du er modig og sej, skriver de. Jeg forestiller mig at de ser mig sidde på ryggen af en løve, mens de peger på mig og råber "godt gået, du er fandme modig". Det eneste jeg tænker på mens jeg sidder på løven er, hvordan kom jeg herop, hvorfor og hvordan kommer jeg ned igen. Det er en naturlig følelse at være bange som iværksætter. Man tvivler og tænker tit "det kommer aldrig til at gå". Det er vigtig at kunne håndterer disse følelser og vide at de er lige så naturlige som at mærke kulde og varme. 
Derfor, tvivl aldrig på din ide. Hvis andre ser dig som modig og som et forbillede, så er det fordi du er det. Din største kritikker er dig selv og det er ikke så lidt du skal finde dig i at høre fra dig selv.
Det er super hårdt arbejde at bygge en virksomhed op og din virkelig styrke viser du hver gang du er nede i en bølgedal og hiver dig selv op.
Derfor - til dig som i dag synes at din ide måske ikke holder. Jo den gør, du skal bare glemme denne lattelige følelse, rette ryggen og kæmpe videre.

God weekend Hilsen Rasmus Warnke Nøregaard EVERCLASSIC.COM

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Rasmus skriver Skriv dig op