Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Din emballage er værdifuld

1.129 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 January 2017

Teknologien er også kommet til emballagedesign. Disse teknologier, tager i bund og grund udgangspunkt i de samme grundværdier, som alle, der skaber emballagedesign anvender. Ny teknologi giver nye muligheder, og det er netop hvad vi på denne blog vil beskæftige os med. Dette første indlæg, handler om 3D software, der skaber filmverdenens "umulige" stunts, lader uhyre genopstå fra fortiden og det endda i Virtual Reality.

Når en emballage skal designes, har produkt- og marketingchefer altid en ide om, i hvilken retning det grafiske skal gå. Imidlertid kan kun ganske få, med sikkerhed, forestille sig, hvordan den endelige emballage ser ud. Derfor ser man også, at emballagedesign inddrager 3D visualisering i hele design processen.

Fordelen ved at udvikle emballagen i 3D er mangfoldige. Her er de vigtigste:

1. Under hele processen, er der langt bedre grafisk kommunikation, da skitser og forslag via 3D visualisering, præsenteres som foto i høj opløsning og kvalitet. 

2. Sideløbende afleveres i en interaktiv 3D model, så alle de involverede i virksomheden, kan deltage i processen og komme med meninger og forslag. 

3. Prisen er en helt anden. Det er langt billigere at arbejde i 3D, fordi så meget, herunder form og størrelser, allerede er forudbestemt. Typisk er prisen op til 2/3 dele billigere, end design på traditionel vis.

4. Flexibiliteten er tårnhøj. En emballage, der skal ændres, kan tage tid, inden der foreligger et billede. 3D emballager, er skabt på forhånd, og ændringerne lægges ind i filen, og derfor kan produktbilleder, levers på 24 timer.'

5. Når emballagen er designet i 3D, kan disse 3D filer, genanvendes i stort set alle medier. Her kan man virkelig tale om "Cross over". 

6. 3D produktbilleder, kaldet "Packshots" eller "Mug Ups", leveres direkte ud fra 3D filerne og generes i computeren.

7. Packshots og produktbilleder, har stort set fotografisk kvalitet. Ofte vil du reelt ikke kunne se, at der er tale om 3D.

Her i det første indlæg, vil vi gerne understrege, at alle, der sælger produkter i æsker eller poser, bør holde et vågent øje med denne del af produktets livscyklus.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Michael skriver Skriv dig op