Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Martin Leinstein Fasthold dine kunder med nyhedsbrev

Fasthold dine kunder med nyhedsbrev

4.021 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 September 2010

 

Fasthold dine kunder med dit nyhedsbrev.

Når en kunde har købt sig en ny bil hos en forhandler, så går der ofte en del år før man køber en ny bil igen, og så har din kunde glemt alt om dig og hvor de købte bilen.

Men du kan holde kontakten ved lige, ved at sende nyhedsbrev ud med kampagne tilbud. Er det f.eks snart vinter, sender du et nyhedsbrev ud med udvalg af af vinterdæk, tilbud på motorvarme eller nu er det tid til at købe en skiboks.

Du kan også holde kontakten med kunden via gode råd og tips som f.eks:

- Hvor ofte du skifter vinduesviskere.

- Hvornår ved du hvor slidte dine dæk er.

- Få en bedre start på dagen med kupevarmer.


Når bilen er blevet 3-5 år gammel kan man måske sælge en ny bil. 

Da forbrugeren jævnligt er blevet påvirket igennem nyhedsbrevet om gode tips og tilbud er chancen meget større for at de køber en ny bil hos forhandleren igen, fordi man har vedligeholdt kontakten til forbrugeren.

Årsagen til at mange abonnerer på et nyhedsbrev, er fordi de syntes at din side er spændende samt at de syntes dine produkter er relevant for dem.

 

Så husk nyhedsbrev er gode til at sælge her og nu, men er også fantatisk til at at minde kunderne om at man stadigvæk er online. Derfor, så anbefaler jeg at du tænker lidt over hvilke slags salg der kan have relevans i forhold til de varer du sælger. Om du sælger varer i en webshop, yder en service eller noget helt tredje, så overvej, hvor i din forretning du kan skabe mersalg, og markedsfør så denne eller disse varer i dit nyhedsbrev.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Martin skriver Skriv dig op