Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Martin Leinstein Hvilken dag skal jeg sende mit nyhedsbrev ud?

Hvilken dag skal jeg sende mit nyhedsbrev ud?

5.940 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
16 September 2010

Det er meget forskelligt hvornår du skal sende dit nyhedsbrev ud, og hvilken målgruppe du skal ramme. Men ofte sidder man og læser mails når man er på arbejde eller går i skole, så derfor er det vigtig, at sende dit nyhedsbrev, et sted mellem 08:00 og 15:00 i hverdagene. Det vil nok være der, at folk vil læse dit nyhedsbrev og reagere på det. Du kan jo selv sidde og lege lidt med tidspunkter i dette tidsrum, for det varierer helt sikkert meget, fra hvilken produkter man sælger.

Hvis du sender det ud i weekenden, er der ofte mange som har fridag fra pc og e-mail, og tiden går sammen med familie og venner, og når man kommer tilbage på arbejde eller skole, så er indbakken fyldt med andre vigtige forretningsmails, familiemails, og alle andre ligegyldige mails. Så risikoen vil være meget større for at folk vil slette dit nyhedsbrev.

Andre ting, som er gode at tænke på, er f.eks. hvornår folk får børnepenge, og den første i måneden når folk for løn, når folk får skattepenge tilbage, og hvad ved jeg. Der vil de fleste være langt mere gavmilde med deres penge.

Jeg kan selv huske da jeg gik meget i byen, og lige havde fået løn. Der brugte jeg ofte de fleste af mine penge de første 14 dage af måneden, gav lidt ekstra drikke penge, og gav lidt ekstra til venner og bekendte, mens de sidste 14 dage var mærkbart dårligere og jeg tænkte lidt mere over hvad jeg brugte mine penge på.

Andre ting du skal holde dig fra er: ferie, helligdage, og om natten. Her vil dit nyhedsbrev bare komme i indbakken sammen med en masse andre ulæste e-mails og vil blive slettet, når folk får dårlig samvittighed over for mange e-mails i sin indbakke.

Så hvis du finder det helt rigtige tidspunkt at sende på, så er effekten 2-3 gange så god, end hvis du sender det på et dårlig tidspunkt. Her er der mange penge at hente, hvis du rammer det rigtige tidspunkt.

 

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Martin skriver Skriv dig op