Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Emballage Guiden Emballage til nystartet webshop

Emballage til nystartet webshop

2.063 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
20 July 2016

Ny webshop, brug for emballage?

Din nye webshop er klar og alt er på plads, men du mangler emballage til forsendelse! Som nystartet virksomhed med et ofte skrabet budget, gælder det om at få mest for sine penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvad er dit budget?
Først og fremmest skal du tage stilling til hvad dit budget er. Der er stor forskel på prisen afhængig af om du vælger standard emballage eller om det f.eks. skal være papkasser i specielle mål eller f.eks. pakketape med logotryk. Ofte vil små og nystartede webshop ejere gerne komme i gang med at sende varer uden alt for store investeringer i emballage, derfor skal du finde en en emballage leverandør med et bredt udvalg af standard emballage.

1. Køb kasser der passer

Først og fremmest skal du finde en emballage at putte dine varer ned i så de er beskyttet inder forsendelse. Til dette formål findes der forskellige løsninger afhængig af hvilke varer du sender. Her kan du både anvende papkasser, boblekuverter eller f.eks. boblefolie og bølgepap. En fordel ved at anvende papkasser er at de både beskytter varen, men også gør det muligt at samle flere forskellige varer i 1 pakke. 
Det skal du være opmærksom på:
• Hvilken kvalitet er papkassen i? Det er vigtigt at papkassen ikke går i stykker under forsendelse og derfor skal den kunne holde til dine varer. Spørg din emballage leverandør hvis du er i tvivl.
• Størrelsen på papkassen. Nogle fragtfirmaer kører med priser baseret på volumen, dvs at vælger du en for stor kasse i forhold til dine varer, risikerer du at komme af med alt for mange penge til fragt.

2. Køb pakketape til lukning af papkasserne

Det er ikke ligegyldigt hvilken pakketape du anvender til lukning af dine papkasser, de har nemlig alle deres fordele og egenskaber. Os emballage nørder kan snakke i flere timer om de forskellige typer pakketape, vil du læse mere om pakketape kan du læse vore indlæg "Vælg ikke "bare" den billige pakketape" Ønsker du "bare" den korte version så anbefaler vi dig at købe en PP Solvent pakketape. Det er nemlig en rigtig god tape til en god pris - Husk også en tapedispenser, det gør arbejdet med lukning af papkasserne lettere, desuden kan du, hvis du bruger PP solvent pakketape med fordel vælge en støjreducerende tapedispenser, som reducerer støjen ved afruldning.
Det skal du være opmærksom på:
• Brug en rigtig type pakketape til formålet. Der er stor forskel på pris, kvaliteter og typer af pakketape.
 

3. Fyld overskydende plads ud i papkassen

Det er vigtigt at du får fyldt overskydende plads ud i papkassen, ellers rutsjer varerne rundt i kassen under forsendelse og der er risiko for at de går i stykker. Til at fylde overskydende plads ud i papkassen anvender man kassefyld. Kassefyld kan have mange forskellige former og farver og har som de andre typer emballage forskellige fordele og egenskaber.
Det skal du være opmærksom på:
• Der er mange forskellige typer kassefyld, f.eks. stjernefyld, papirfyld, træuld mv. Tag evt. en snak med din emballage leverandør om hvilke typer der egner sig bedst til dit behov.

4. Næsten klar til forsendelse

Når du har pakket varen i kassen, fyldt overskydende plads ud med kassefyld og lukket papkassen med pakketapen er du næsten klar til at sende varen, der mangler bare lige et sted at sætte følgesedlen. Til forsendelser hvor man ønsker at fastgøre følgesedler på varen, kan det ske i følgeseddellommer, som er plastlommer med en selvklæbende bagside. Har du en thermo printer skal du også huske at købe en rulle fragtetiketter sammen med de andre emballager, derved sparer du eventuelle fragtomkostninger fra en anden leverandør.
Det skal du være opmærksom på:
• Der findes som alle andre typer emballage mange forskellige kvaliteter på markedet, pas derfor på "bare" at gå efter det billigste, den kan nemlig ikke altid betale sig. Nogle følgeseddellommer på markedet er i så billig kvalitet at de går i stykker når du forsøger at sætte følgeseddellommen i lommen!! Derfor kan det godt lige betale sig at tjekke det med sin leverandør inden man køber.

 

Vi rådgiver og vejleder gerne
Vores butik er bygget op, så du kan købe emballage til en god pris, selv ved små mængder. Vi elsker at tale om emballage og endnu mere at hjælpe virksomheder med at finde den emballage, som passer bedst til deres behov. Så har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail til info@daniaemballage.dk eller ringe til os på tlf. 25 48 22 32, så tager vi gerne en uforpligtende snak - helt gratis :)

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Pernille skriver Skriv dig op