Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Emballage Guiden Nystartet webshop - kom godt igang med emballage

Nystartet webshop - kom godt igang med emballage

2.449 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 August 2015

Kom godt igang med emballage til din webshop StarStarStarStarStar


Du har startet en webshop, fået styr på alt i forhold til søgemaskineoptimering, indkøb af varer mv. og mangler nu lige de sidste detaljer inden det går løs

Som leverandør at emballage til primært mindre og mellemstore virksomheder bliver vi hos Dania Emballage ofte spurgt om hvilken emballage der er bedst at bruge. Det er et spørgsmål, som er meget svært at svare på idet det helt kommer an på hvilken vare det er du sælger, om du ønsker at emballagen skal være så billig, som muligt eller om du f.eks. ønsker at brande din virksomhed fra start af ved f.eks. at få lavet emballage med logo tryk på.

For at få et nogenlunde overblik over hvilen type emballage der passer til netop dit behov anbefaler vi, at du til at starter med tage stilling til disse spørgsmål:

1. Hvad er dit budget?
Det er altid langt billigere at anvende standard emballage frem for specialfremstillet emballage. De fleste leverandører af emballage fører et meget bredt udvalg af standardemballage, så det burde være muligt for dig at finde en emballage, der passer godt til din vare. Med specialfremstillet emballage menes f.eks. specialfremstillede papkasser som passer 100% til dit produkt og evt. med logo tryk på, det kan være pakketape med logo tryk, postordreposer med logotryk mv. .

2. Hvilken type vare sælger du?
Er det varer der let går i stykker og som derfor kræver ekstra god beskyttelse, er varerne tunge så de evt. kræver en ekstra kraftig type papkasse, sælger du elektroniske komponenter, som f.eks. kræver antistatisk emballage, skjorter som ikke må blive krøllede mv.

3. Er der specielle forhold der skal tages hensyn til i forhold til den speditør du bruger?
Når du sender pakker med Post Danmark faktureres du f.eks. ud fra pakkens vægt og volumenvægt. Dvs. at hvis du bruger en papkasse der er for stor i forhold til dine varer, kan du hurtigt komme til at betale alt for meget i fragt. Du kan læse mere om papkasser til forsendelse med Post Danmark på dette blog indlæg: http://www.amino.dk/blogs/daniaemballagedk/archive/2015/08/24/f-229-mere-a.aspx

Held og lykke med dit emballage køb Smile
Har du spørgsmål til ovenstående eller noget helt andet er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på mail: info@daniaemballage.dk eller tlf. 25 48 22 32.

Gem

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Pernille skriver Skriv dig op