Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs DanDomain Black Friday på din webshop - Er det tiden værd?

Black Friday på din webshop - Er det tiden værd?

1.034 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 October 2016

Der kan være meget at hente på Black Friday

Kreditkortet sidder løst på næsten alle danskere den sidste fredag i november!

Black Friday har år efter år overgået alle forventninger. For dig, der driver webshop, er der mange nye kunder - Og endnu flere salg at hente på Black Friday. Derfor har vi hos Danhost skrevet et blogindlæg, der giver dig de 7 fedeste tips til Black Friday, så du kan gøre din webshop klar til årets største handelsdag og sælge mere.

... Men, inden du klikker videre til vores Black Friday tips ... Vi vil først lige besvare de helt store spørgsmål, du måske sidder med omkring Black Friday konceptet:

-

Hvilke webshops kan afholde Black Friday?

Black Friday startede i USA, da de fysiske butikker så muligheden for at få tømt ud på lageret og dermed skabe plads til det nye varesortiment op til julesalget. Men den store interesse for Black Friday har i dag spredt sig på tværs af alle brancher, både offline og online, netop fordi forretningerne ser store muligheder.

I dag forventer kunderne at finde Black Friday tilbud på 20 – 30 – 40 % rabat i stort set alle butikker og webshops. Black Friday er dagen, hvor kundernes sidder klar med kreditkortet og finder de ikke de gode tilbud hos dig, leder de videre hos konkurrenten.

Derfor må det konkluderes, at næsten uanset din branche, vil kunderne forvente, at de kan finde gode tilbud i din webshop.

Hopper du ikke med på Black Friday bølgen, oplever du formentlig et lavt salg i din webshop på denne dag.

-

Er Black Friday overhovedet tiden værd?

De store rabatter på Black Friday betyder, at avancen er lille. Dertil skal du huske at medregne udgifter til markedsføring, da nye kunder ikke selv finder frem til din webshop.

Og du er måske også lidt skeptisk over, om det overhovedet er pengene og besværet værd, nu når alle dine nye kunder i webshoppen jo praktisk talt bare er tilbudsjægere.

... Alligevel viser det sig at Black Friday faktisk er tiden værd, for gør du det rigtig, vil det hele tjene sig selv hjem over tid.

-

Black Friday kan gavne din forretning på følgende punkter:

  • At skaffe nye kunder
  • Oprydning i gamle lagervarer
  • Få flere nyhedsbrevstilmeldinger
  • Skaffe flere følgere på din Facebook side

For at hjælpe alle, der har webshop, giver Danhost dig her de 7 fedeste tips til, hvordan du gør din webshop klar til Black Friday, så du kan sælge mere (de 7 tips kan sagtens bruges, selvom du ikke har din webshop hos Danhost).

"BLACK FRIDAY - 7 TIPS TIL DIN WEBSHOP" >> Klik her

Du skal ikke forvente, at Black Friday er en dag du kan tjene mange penge her og nu. Derimod er Black Friday en strategisk dag, du med fordel kan udnytte til at skaffe mange nye kunder i din webshop.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når DanDomain skriver Skriv dig op