Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Fokus, beslutsomhed og handling

1.796 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 August 2011

Det fede ved et marked – uanset hvilket et vi opererer i er, at det mest af alt påvirkes af mennesker. Når vi lærer de grundlæggende regler for menneskers psykologi at kende, og hvordan vi påvirker et marked, kan vi begynde at vi skabe “rigtige” resultater, uanset hvor vi er.

Grundkompetencer som fokus og beslutsomhed åbner døre, og når vi sætter prikken over i´et, ved at handle powerfuldt – så er gennembruddet hjemme, sådan er reglerne! Lær hvordan du/I bliver trend-sættende fra nu af og frem i denne artikel.

Fokus

Enhver der har været med til, at skabe en eller anden form for “rigtig” succes ved, at det hele startede med én idé. Idéen opstod i de fleste tilfælde ved, at én person var opslugt af en udfordring. Man sover, spiser, drikker og ånder denne her udfordring. Pludselig står det klart, der er brug for et køretøj, som er fri af heste og kuske, som hurtigt kan bringe mig frem og jeg skal sidde i tørvejr hele vejen.

Det kan godt være, at jeg ikke lige er helt skarp på automobilens historie, men jeg er sikker på, at du ved hvad jeg mener. Uden fokus opstår idéen slet ikke, uden én der tør tænke en “never-done” er der intet fremskridt. Fokus er nøglen til de gode idéer og uden fokus, vil vi være en del af flokken af får, der følger de andre – med op og med ned igen!

Fokus er evnen til, at lukke alt andet ude, end den opgave du skal løse!

Beslutsomhed
Det er fint at analysere, undersøge og overveje, men at sidde og vente på at krisen driver over – ja, det virker ikke. Selvom der er skåret helt ind til benet, er det først når benet bevæger sig, at det bringer os fremad.

Fokus gør opgaven helt klar – beslutsomhed er den kvalitet, der får os til at holde fast i planen og ikke give op inden målet er nået. Hvorfor er det, at mennesker dropper planen når målet ikke opnås, i stedet for at udvikle planen – indtil den virker?

Det er manglen på beslutsomhed, der forhindrer os i at gå hele vejen, at blive ved indtil det lykkes og ikke stoppe et eneste sekund før.

Handling
For at gøre udtrykket handling tydeligt – taler jeg ofte om prisen for “varen”. Hvad koster mit mål? Hvad skal jeg give for at få det? Og ikke mindst – hvad er jeg villig til at give for det?

Det er nogle rigtig dejlige spørgsmål, som mange tænker over og så lader det være ved det. Men den strategi er ikke handling. Handling er, at finde ud af hvad mit mål koster, og så ellers bare komme i gang med at “betale”.

Handling er, at udfører sin plan og ikke stoppe lige når du har LAVET den. Det virker måske ret banalt og lige til, men ikke desto mindre overrasker det ofte, hvor meget vi alle ved, og hvor lidt vi har en tendens til at handle.

Du betaler for mælken og så går du hjem – sådan er succes også. Først leverer vi varen og så får vi betaling.

Konklusion
Hvad er Jeres/dit mål lige nu, og hvad skal du give for at få det? Er det indflydelse som leder, er det her og nu omsætning, er det inspirationen til at tænke ud af boksen og komme videre eller er det at vinde nye markeder?

Uanset hvad, så er det nu du skal betale prisen, så skal resultatet nok komme! Hvis det lyder simpelt, så er det fordi det er nemt at tænke, og langt sværere at udføre. Fokus, beslutsomhed og handling skal alle 3 være tilstede samtidig!

Med ønsket om din succes!

Christian Campbell
Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Christian skriver Skriv dig op