Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Er lykke nok?

2.663 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 August 2011

- spørgsmålet der aldrig besvares!

At gøre sig selv til et offer for omstændighederne eller at lide på martyriumets bål, fraholder de fleste af os fra at finde lykken overhovedet. Og hvorfor så overhovedet tale om lykke i forretnings øjemed?? Fordi hele mennesker skaber hele resultater......

”Lykke varierer fra person til person”, ”Livet er langt, lykken er kort” og ”Hvis det er for godt til at være sandt, er det det sikkert også”! Rækken af velmenende ordsprog vil igen ende tage. Nogle gange er de powerfuld vejledning, andre gange er de en værre gang bullshit. Derfor er personlig erfaring nok at foretrække, vil jeg personligt mene.

Det der gør os lykkelige er selvfølgelig forskelligt, men at være lykkelig er det samme. To mennesker der er lykkelige, vil instinktivt forstå hvad den anden mener, også selvom deres lykke er opstået på helt forskellig vis.

Nu bliver det virkelig interessant
Det er meget populært at lytte til, eller læse andre menneskers beretninger om deres succes eller lykke. Håbet er, at deres anstrengelser på en eller anden måde vil smitte af på os, og vi selv får lidt af deres lys.

Men det er helt afgørende, at etablere modet til, at ”skrive” vores egen historie og begynde at lade ”de andres” ligge for en tid. Selvfølgelig skal vi ikke være lukkede for gode input, men lykke kræver handling, og handling er svær, når vi samtidig enten læser eller lytter!

Det udfordrende spørgsmål
Hvad er lykke for mig? Det er hele grundessensen! Men når det spørgsmål er besvaret begynder der stille og roligt at snige sig et nyt spørgsmål ind. Er lykke nok?

Lykke er smuk, lykke er dejlig og lykke er noget vi alle ønsker os! Men måske er det bare ikke kun det livet handler om. Det er som om, at når alle de behov vi fik puttet i vores lykkeplan er opfyldt, så gav de ikke helt den forventede lykke alligevel!

Det er nu engang et rovdyr
Vi spørger ofte, ”Hvad skal der være i mit liv, så jeg kan blive lykkelig?” Men her er sindet ligesom et rovdyr, der instinktivt jager byttet. Men byttedyret flygter og vi skal arbejde hårdt – for sådan er lykken også. Jager vi den, flygter den.

Vender vi til gengæld billedet, og spørger; ”Hvem skal jeg være for at skabe lykke?” Så sker der nye ting – lykken bliver en rejse, ikke et mål. Vi begynder at nyde livets op- og nedture på en ny måde.

Tør vi overhovedet være lykkelige
Nogle gange har vi mennesker en tendens til, at sige ”det rigtige” også selvom at ”det rigtige” i virkeligheden ikke har vores interesse. Vi siger at; ”bare jeg havde ditten og datten”, men når det kommer til at rette tanker, ord, følelser og handling (gennembrud.nu konceptet) mod målet – tøver vi.

Spørgsmålet er, om vi overhovedet tør at blive den, der tiltrækker lykken, eller om vi fortsat hellere vil jagte ”byttet”. Om vi i virkeligheden sætter alle sejl ind? Valget er dit, men vi bør alle stoppe med, at tale om alt det vi ønsker os, som vi i virkeligheden aldrig vil leverer indsatsen for at tiltrække os.

Med ønsket om din lykke,

Christian Campbell

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Christian skriver Skriv dig op