Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Så er det tid til at høste!!

3.653 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 June 2011

- men det er svært, hvis vi ikke vil så!!
Er der i virkeligheden noget som helt logisk i, at holde igen når der er krise? Nej, det er der ikke, og herunder finder du 5 effektive ting du kan gøre, så du bliver én af dem der høster – og gør det i stor stil!

5 afgørende principper
1.      “Invester i det rigtige frø”!
2.      “Få lagt rigeligt i jorden!
3.      “Plej din mark!”
4.      “Høst i tide!”
5.      “Få mest muligt ud af dit udbytte!”

Vigtigt, Vigtigt, Vigtigt
“Universet” belønner action! Om den action så er positiv eller negativ, så kommer “belønningen” heraf. Er min action at holde igen, så får jeg “holde igen” præmier, og er den smart thinking – ja, så får jeg “smart thinking” præmier. 

Selvom mit eksempel er lidt enkelt, er jeg sikker på, at du kan følge mig. Vi kan ikke forklare hvorfor “universet” fungerer sådan, det gør det bare. Og det vi kan gøre er, at lære reglerne at kende og så bruge dem optimalt.

“Invester i det rigtige frø”
For nu at blive i mine enkle eksempler :O) Landbrug er baseret på erfaring. Hvad virker og hvad virker ikke? Det samme gælder, når vi skal finde det rigtige at investere i. Erfaring i hvad der virker, og hvad der ikke virker, kommer ikke af at sidde og vente. Det kommer af at prøve sig frem, og sætte det vi allerede ved i action.Så det er fint at styre sine udgifter, men vi skal altså også så nogle indtægter. Det er fint at skrue ned for forbruget, men vi skal altså også have input. Frygt hjælper os ikke – det er tid til at finde det du vil investere i!
 
“Få lagt rigeligt i jorden”
Når du har fundet din investering, (sælge mere papir, aktier, foredrag, mennesker, dit forhold osv.) er det afgørende, at du er aktiv. At du får “lagt så meget i jorden” som muligt.Lad alle de andre om at læse Børsen, se Tv-avisen og lytte til kollegernes brok, og vær den der er ude i “marken” for at skabe et solidt grundlag for en god høst! Drop sladder og negative udtalelser!

“Plej din mark”
Det er lidt ligesom hjemme i baghaven. Hvis ikke vi vander og luger ud – så tager ukrudtet over. Sådan er alt andet også. Så hvis din “mark” i form at din forretning eller parforhold ikke får din FULDE opmærksomhed…. ja!Det er her det er klogt at bruge penge. Brug dem på at pleje din mark – lad ikke frygten lokke dig til, at lade stå til. 

“Høst i tide”
Hvis vi lader æblerne hænge for længe, rådner de. I business hedder det grådighed. Lad være med at vente på, at der måske sker mere. Når frugten er moden, er den moden. Den kan ikke blive ekstra moden :O)Hvis ikke du ved, hvordan du kan se hvornår din frugt er moden, så spørg nogle der ved mere end dig!

“Få mest muligt ud af dit udbytte”
Det er lidt det samme billede her. Hvis du laver en Onkel Joakim, så rådner dit udbytte op, og så får du intet ud af det. Sælg det imens det er noget værd – lav ikke en friværdi finte her!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Christian skriver Skriv dig op