Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs når Blommen modner Webshop-ejer, udnyt dine SEO-muligheder!

Webshop-ejer, udnyt dine SEO-muligheder!

3.874 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 July 2011

Hej webshop-ejer!

Efter jeg fik min blog på CasperBlom.dk op at stå har jeg desværre glemt min Amino-blog lidt. Men nu er det tid til et godt indlæg!

Denne gang skal det handle om landingpages, som bliver lavet med SEO-brillerne på. Eller ikke direkte landingpages, men forskellige indgange til din side.

En god regel er at én side = ét keyword. Den regel har jeg i hvert fald altid brugt. Udfordringen ligger så bare i, at man ofte har utrolig mange forskellige keywords. Der er selvfølgelig misspellings osv. men sælger man noget der er en mærkevare, giver det ofte en del forskellige søgninger. Fx. På golfbolde så har jeg både folk der søger efter 'golfbolde' og folk der søger specifikt efter 'nike golfbolde'.

Hvordan rammer man så begge to? Eller dem alle?

Tjo, min opskrift er at du laver så mange indgangsvinkler som det er muligt. For at gøre det mere overskueligt og forståeligt, har jeg taget nogle eksempler fra min egen blog.

Forside: Søgeordet 'golfbolde' har jeg valgt skal være det vigtigste, derfor ligger det på min forside.

-> Kategori: I mine kategorier har jeg så inddelt dem efter de forskellige varergrupper (søbolde, golfhandsker, golfbøger, golf tees osv.).

-> -> Produkt: Herefter ligger de så på varer niveau (nike golfbolde, nike golfhandske osv. i de respektive kategorier).

Ovenstående vil de fleste nok kunne nikke genkendende til. Ret logisk. Men, hvad gør man så med de mange brands der også er? Fx. Nike, hvis man sælger sportsudstyr.

Det som jeg har gjort, er at oprette en masse 'producent-sider'. Fx. Så er der den med side om Titleist golfbolde. Der kan jeg målrette den efter alle overordnede søgeord, med 'Titleist'. Denne søgning ville jo hverken blive fundet på forsiden, kategorien. Den eneste mulighed er den specifikke vare, men de vil som regel være fokuseret på fx. 'Titleist NXT Tour'. Og derfor ikke 'titleist golf/golfbolde'.

På den måde breder man sig pludselig over mange flere søgninger. Og jo flere søgninger man kan ligge i toppen på, desto sjovere bliver det.

Så er der så også alle de generiske termer. Et eksempel kunne være 'billigt golfudstyr'. Jeg sælger jo ikke golfkøller eller andet, men golfboldene er stadig en del af udstyret. Det søgeord ville jeg ellers ikke kunne have brugt til hverken kategori, varer eller en producent side. Hvis der var en masse trafik på det, ville jeg nok have lagt det på forsiden, men her er jeg kommet frem til at 'golfbolde' er mere relevant.

Det er noget jeg eksperimenterer en del med for tiden, for at se hvor meget trafik jeg kan trække ind på et bredt område. Og det er også noget du burde komme igang med!

Så få lavet en masse forskellige døre til din side, linkbulld til dem, så skal det nok blive rigtig godt!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Casper skriver Skriv dig op