Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs når Blommen modner Fra kamelsælger til programmør

Fra kamelsælger til programmør

1.486 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
29 October 2010

Igennem min tid som iværksætter har jeg snakket med rigtig mange folk. Både erfarne succesfulde iværksættere, men også små nystartede iværksætter. Jeg elsker at hjælpe folk, og er derfor også altid åben overfor alle.

Det som jeg oplever ofte er at folk som nystartede kaster sig ud i en masse projekter. Jeg gjorde det sågar også selv, hvilket jeg også lærte en del af.

Jeg synes bare det er så ofte at man ser at den ene dag prøver folk at sælge hjemmesider, næste dag har de så et restparti af noget skrammel, tredje dag er de nu Adwords konsulent. Og det holder ganske enkelt bare ikke.

For det første så giver det et meget uklart signal om dit brand, hvem hulen er du egentlig, og hvad kan du?

Dernæst så ville jeg aldrig turde at købe en ydelse hos en iværksætter i den type, da jeg ville være i tvivl om de stadig lavede det imorgen.

Til sidst så kan man også fornemme at folk oftest skifter branche så hurtigt, fordi de ser muligheden i at tjene nogle hurtige nemme penge.

Der er som sådan heller intet galt med hurtige nemme penge, man skal bare være meget opmærksom på effekten heraf. Som regel, der kan det bedre betale sig på længere sigt, at virkelig blive skarp til noget.

Fokus er et nøgleord!

Hvis man virkelig sætter sig ned, og går i dybden med noget, så bliver det som regel det bedste til sidst. Hvis man istedet for at have handlet med kameler, solgt wordpress og været adwords konsulent, så havde fokuseret på en af de tre ting, så var man uden tvivl blevet virkelig skarp indenfor det område.

Så kan det godt være at det går lidt langsomt i starten, men hvis du på et senere tidspunkt så er en af de bedste til fx. Wordpress-løsninger, så kan man tjene rigtig mange penge.

Konklusionen er at man som nystartet iværksætter skal tænke meget på at holde fokus, udvikle ens kernekompetencer, og så ellers bare tro på at det lykkedes - så skal det nok gå godt! :-)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Casper skriver Skriv dig op