Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Foredrag med Mening Holder du ferie fra din virksomhed?

Holder du ferie fra din virksomhed?

1.375 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
31 July 2014

Inden jeg tog på ferie, besluttede jeg mig for, at NU skulle jeg holde HELT fri! Blot 14 dage sammen med børnene uden at tænke på andet end, det græske øhav – ren afslapning - hygge med børnene og gode bøger og noveller, så hjernen kunne koble af!

Men hvad sker der, når børnene tumler i poolen – bogen lægges væk, for blot at ligge og nyde udsigten til bjerget? Jeg begynder guddødme, at omsætte bøger om tragiske hændelser til at se det i virksomhedsregi!

 Hvorfor? Er jeg arbejdsnarkoman, der ikke længere kan slå hjernen fra? NOPE – mit virke som foredragsholder/radiovært/underviser er ganske enkelt min passion – en passion, som giver ”benzin på min indre bil”! Jeg bliver fyldt med begejstring og føler mig fandens idérig!

 Tænder på tanken om, at jeg indimellem får de hersens små ”aha-oplevelser”, som gør at jeg tænker anderledes på at udvide min virksomhed!

 Tager du på en tiltrængt ferie, så lur de lokale handlende ud – snak med dem, bliv inspireret over deres måde at tackle noget så oppe i tiden, som den græske krise, der har spredt sig som ringe i vandet!

 En græsk barejer havde siden sidste år, udvidet baren 3 dobbelt af størrelse – trods den voldsomme krise! Jeg spurgte ham:  ”Hvordan turde du udvide? Og tilmed investere og risiskere at tabe enorme mængder penge på dette”?

Han svarede med et stort smil om læberne: ”Hvis jeg ikke selv tror på mine drømme og glæder mig over hvad fremtiden har i vente, hvordan kan mine drømme så blive til noget”?

 Ved siden af ham ligger lige præcis den samme type bar – næsten ligeså stor, igen kunne jeg ikke lade være med at spørge: ”Du har en konkurrent LIGE ved siden af dig – næsten samme indretning – samme koncept, hvordan tør du”?

 Igen med et kæmpe smil om læberne: ”Jeg kan noget han ikke kan….. Jeg husker og glæder mig over hver eneste kunde, det kan han ikke – Dét er min styrke”!

 Hvad er din styrke? Hvad er det DU vil være kendt og husket for?!!

 Rigtig god sommer til alle I modige Amino’er J

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anne-Dorthe skriver Skriv dig op