Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Har du mistet din power?

1.437 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 July 2014

Sidder du i en tilstand modløshed eller frustration over, at der er kommet stilstand i dit firmas udvikling? Tænker du, at nu gik det lige så godt i starten, troen på din virksomhed var i top? Har du mistet energien og bliver usikker på om du kan overhovedet kan klare det?

Fat mod - den tilstand kommer vi alle i på et eller andet tidspunkt! Kunsten er blot, at se på hvad du HAR gjort - hvad der lykkedes - og vigtigst af alt…. Hvad der haltede og ikke lykkedes!

For hver gang vi gør noget som ikke lykkedes, så skal vi gøre det modsatte af hvad vi plejer at tænke og handle på! Udveksle tvivl og usikkerhed med vores netværk, holde modet oppe og søge nye muligheder! Det værste der kan ske er, at du stædigt holder fast i lige netop dét du mente der var rigtigt til at starte med, det kan give dig bagslag. Prøv i stedet at lave en brainstorm på alternative muligheder end det du lagde ud med!

Hvis du læner dig tilbage og stædigt holder fast - så risikere du, at miste din power og dit mod!

Prøv i stedet at forestille dig, at du sidder over for en kær ven, der befinder sig i lige præcis samme situation som dig - hvordan ville du rådgive, støtte og give af råd for at hjælpe ham eller hende?

Vi er altid - uanset om vi vil erkende det eller ej - meget bedre til at tænke bredere og finde løsninger, når det handler om andre!

Så et simpelt spørgsmål til dig selv: ”Hvad ville jeg sige til en kær ven i samme situation?! 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anne-Dorthe skriver Skriv dig op