Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Anjas uforklarbare blog Foretrækker du papirbøger, lydbøger eller e-bøger?

Foretrækker du papirbøger, lydbøger eller e-bøger?

3.391 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 September 2009

Det er næsten ikke til at fatte, men den bog jeg har arbejdet på i to år (eller er det snart 3??), og som jeg har skrevet og talt så meget om at folk må være ved at brække sig - Hvem er du utro? en anderledes bog om kærlighed og utroskab - lander på boghandlernes hylder (hvis de køber den, men det gør de da!) d. 13/10. Næste mandag dumper der 100 eksemplarer ind i min entre og de resterende 1900 af første oplag ud på NBC's lager, og jeg glæder mig så meget at jeg er ved at gå i spåner af rastløshed.

Bogen vil også kunne købes som e-bog, og i dag bruger jeg dagen på at indtale bogen så man også vil kunne få den i mp3-format - hvis jeg ellers kan finde ud af at få den sat til salg et sted. :-) Det er supersjovt! Jeg er vant til at indtale ting for andre (hvilket jeg i øvrigt gør temmelig billigt - se mit website med billigt speak), men det er noget helt andet at indtale noget man selv har skrevet. Man ved præcis hvordan sætningerne skal udtrykkes, og det er fedt! Jeg aner ikke om nogen gider købe den som lydbog, men det koster mig ikke en klejne at indtale den, så folk skal da endelig have muligheden.

Nå, men egentlig vil jeg bare lige høre hvilken form for bøger I foretrækker derude? Når du skal købe bøger, hvad foretrækker du så - papirbøger, lydbøger eller e-bøger? Hvad taler for og imod de forskellige typer? Vælger du forskellige typer afhængigt af bogens emne?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anja skriver Skriv dig op