Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Anjas uforklarbare blog Min bog om utroskab er snart færdig - gisp!

Min bog om utroskab er snart færdig - gisp!

2.328 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 July 2009

Jeg har længe sagt at jeg snart var færdig med at skrive "Hvem er du utro?", men denne gang passer det. Faktisk skal meget gå galt hvis ikke jeg bliver færdig i løbet af weekenden. Men det er så første version som jeg lige skal have et par stykker til at læse igennem før den kan blive redigeret færdig og trykt. Noget der skræmmer mig helt vildt! For jeg har faktisk ikke lyst til at nogen skal pille ved den - jeg har lyst til bare at udgive den som den er - men jeg ved også godt at feedback altid gør at man får strammet op, og det trænger den sikkert til.

Det føles lidt fjollet at have været flere år om at skrive en bog der tager under en time at læse. Jeg forestiller mig at dem der i et par år har hørt mig sige "jeg er ved at skrive en bog", tror at det bliver et digert værk når det har taget mig så lang tid. Men det gør det altså ikke. Det bliver en lille bog på størrelse med bogen "Hvem har flyttet min ost", som I måske kender. Og formen er egentlig lidt blog-agtig, slog det mig i dag. Små kapitler der ikke går vildt meget i dybden, men bare fortæller hvad jeg mener, og forhåbentlig får læserne til at tænke over hvad de selv synes. Meningen med bogen er nemlig bare at folk skal begynde at tænke! Og tale sammen om deres utroskab, ikke mindst!

Når det har taget mig så lang tid, skyldes det at jeg har indsamlet erfaringerne og fået  mine holdninger på plads i mig selv imens jeg har skrevet den. Den er blevet et sted hvor jeg har fået afløb for min mening når nogen har sagt noget der har provokeret mig, eller jeg har haft lyst til at provokere nogen. I lang tid var den bare en masse sider med løsrevne noter som jeg "lige skulle skrive noget om en dag", og nu har jeg altså langt om længe fået skrevet noget sammenhængende ud fra de noter som jeg håber nogen får noget ud af at læse.

Noget andet som - ubevidst, tror jeg - har trukket tiden ud, er det at jeg med denne her bog lægger op til debat, og jeg ved sgu egentlig ikke hvor  glad jeg er for at debattere! Altså så'n ude i al offentlighed, mener jeg. Og så om noget så personligt som mit kærlighedsliv. Jeg har tidligere debatteret en del online, men jeg er blevet træt af det. Dem man debatterer med på nettet, er sgu lige så stædige som en selv, så hvis holdninger er det egentlig man tror man kan flytte? Det emne jeg skriver om her - kærlighed og utroskab - er noget alle har en mening om, og den skal jeg så nok få at høre. Jeg beder selv om det. Jeg håber bare debatten ikke bliver for personlig, for jeg er faktisk ikke interesseret i at det er min person det skal komme til at handle om, og det frygter jeg at det nemt kan komme til når jeg stikker snuden frem på denne her måde  - som forfatter. Jeg ved at mange har afholdt sig fra at skrive om emnet af samme grund.

Nå, nu vil jeg se at få den skrevet HELT færdig før jeg begynder at bekymre mig om den slags. Men først skal jeg til Amino Fredagsbar (forsinket fordi jeg var så godt i gang med at skrive)! Geeked

Rigtig god weekend til jer!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anja skriver Skriv dig op