Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Rueds Iværksætterråd 3 gadgets, der gør din arbejdsdag sundere og sjovere

3 gadgets, der gør din arbejdsdag sundere og sjovere

1.305 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 September 2016

Der er et par ting, du virkelig bør investere i, hvis du bruger meget tid foran computeren. 

Her kommer jeg med mine 3 bedste bud på, hvad du måske skulle investere i. For at gøre din dag bedre foran din laptop. 

Star

1. Laptop stand

Det er en ting, der løfter din laptop lidt op fra skrivebordet. Hvad nytter det - tænker du måske. Det nytter faktisk en hel del for din holdning, ryg og nakke. Ved at få løftet din computer en smule op, kigger du mere lige ud. Det er godt for den måde, du sidder på. Jeg er selv over 2 meter høj. Derfor har jeg en lang ryg. Og den kommer til at gøre super ondt i løbet af en dag, hvis jeg sidder foroverbøjet over computeren. En lille laptop stand gør underværker i denne sammenhæng. Jeg kan anbefale en god og billig en, der hedder Griffin Elevate. 

2. Ekstern keyboard

Der er mange laptops, der har fine keyboards. Men man kan altså få nogle rigtig lækre nogle. Hvis man bare vil smide et par kroner efter dem. Selv kører jeg med et Apple Magic Keyboard - den nyeste version - der kostede mig 7-800 kroner. Det er trådløst og fungerer sammen med alle laptops, der understøtter Bluetooth. Gør din laptop ikke det, så skal du måske have en helt ny computer :) Et eksternt keyboard er også nødvendigt, hvis du køber dig en laptop stand, som jeg nævnte oppe i nummer 1. 

3. Ekstern mus

Super lækkert at kunne arbejde med en mus i stedet for et touchpad. Det er selvfølgelig smag og behag, men jeg vil klart anbefale at købe fx. en Apple Magic Mouse til 5-600 kroner. Den er lille og nem at have med; den holder godt på batteriet og så fungerer den sammen med alle Bluetooth laptops. Igen; en ekstern mus er nødvendig, hvis du benytter en laptop stand, som nævnt i nummer 1. 

Star

Det var 3 hurtige gadgets, du bør investere i først som sidst. Hvis du har en virksomhed, så kan du helt sikkert trække disse 3 ting fra. De bidrager nemlig betydeligt til øget omsætning i din virksomhed. Fordi din arbejdsdag bliver bedre og mere produktiv. 

Hvad er dine yndlingsgadgets til skrivebordet?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Rued skriver Skriv dig op