Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Utålmodig online?

924 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
08 August 2016

Er du også utroligt utålmodig online? Vi gider ikke at læse noget tekst mere og derfor er vi nødt til at finde alternative måder at underholde og informere samtidigt online. Der er mange medier og kanaler, der kan bruges til dette formål, men en af de mest populære at benytte sig af er video. 

Video er et fremragende format, fordi man får information gennem lyd billeder og tekst på samme tid. En god video er underholdende og informerende på samme tid, hvilket er vigtigt for at lyst til at investere din sparsomme tid online på at se videoen, om ikke helt færdig, så ihvertfald til at du har forstået det overordnede budskab. 

Men hvordan forbruger folk video generelt? Nogen mener at video på Facebook ikke må være mere end 10 sekunder i længde. Det er helt enormt kort og på 10 sekunder kan man ikke nå at kommunikere ret meget.

Derfor er vi nødt til at lave korte videoformater der underholder og informerer i en tilstrækkelig grad til at fortjene folks sparsomme opmærksomhed.

Men er vi virkelig nødt til at gå på kompromis med kvalitet for at få varigheden af vores indhold ned på et acceptabelt niveau.. Eller skal vi stadig kunne kigge os selv i øjnene og bevare en form for professionalisme og samtidig insistere på at lave kvalitet til de få der ønsker at se tingene til ende? 

Den gode gamle devise omkring at man skal fokusere snævert på en niche målgruppe frem for at prøve at ramme alle på engang holder også her. Formålet med en video er ikke at gøre sig interessant for alle der ser. Nej der skal lægges en buffer ind der kompenserer for alle de der falder fra løbet af videoen - Alle de som produktet ikke er relevant for behøver ikke at se videoen til ende. Så hvis man får sig en statistik der fortæller at folk ikke ser en video til ende behøver det ikke at være noget dårligt. Videoen i sig selv kan være ganske god - men annonceringen af den er måske ikke målrettet nok til at nå de mennesker der kan bruge produkter som præsenteres i videoen.

Derfor skal såkaldte statistikker over engagement video altid kontekstualiseres og holdes op mod andre faktorer som eksempelvis annoncering og placering. 

I min virksomhed går vi mere op i at lave en video der er relevant og forklarende og interessant for de kunder der selv er relevante og interesserede i produktet. Det er selvfølgelig kontekstuelt og hvis målet er bred eksponering skal formatet jo være et andet end hvis målet er en forklarende video på en landingsside der ligger dybt på hjemmesiden. 

Vi holder fast i at insistere på kvalitet i budskabet for de få det er relevant for, på trods af at der kan være et højt frafald i den totale mængde af seere. 

Jeg håber dette lille blogindlæg har sat nogle tanker igang omkring det er ikke altid er nok at se på én faktor når succes skal evalueres for indhold. 

Hvis du eller din virksomhed selv kunne være interesseret i at få produceret video synes jeg at du skal kigge forbi vores hjemmeside hvor vi har en portefølje der viser vores tidligere kunders videoer og al den information du kunne ønske dig omkring pris, proces og så videre. 

Tak fordi du læste med og jeg ønsker dig al mulig succes med din virksomhed. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Rued skriver Skriv dig op