Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Affiliate bloggen Affiliate marketing - hvordan kommer du i gang?

Affiliate marketing - hvordan kommer du i gang?

2.163 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 April 2016

I mit sidste indlæg gav jeg en kort gennemgang af begrebet affiliate marketing og det potentiale der ligger i det for små, mellem såvel som store virksomheder. Jeg nævnte at mange forskellige størrelses virksomheder benytter sig af affiliate marketing samt hvilke fordele der ligger i konceptet.

Hvordan kommer du i gang med affiliate marketing?


Mange virksomhedsejere og iværksættere tror fejlagtigt at den direkte vej til success går gennem affiliate marketing og tidligere nævnte, passive vækst, hvor millionerne ruller ind ad sig selv imens du planter et par cookies her og der. Det ligger meget arbejde bag et succesfuldt forretningsforhold og det kan tage tid før forholdet bærer frugt.

Det allerførste du skal gøre er at undersøge hvilke affiliate program/partnere der er bedst for din virksomhed. Blandt de mest populære på den danske og nordiske marked kan nævnes Zanox og Tradedoubler. Disse netværk benytter mange professionelle virksomheder sig af,  såvel som deltids- og fuldtidsbloggere samt de typisk store affiliatevirksomheder.

At implementere affiliate marketing med succes kræver at man udvikler forholdet og gør sit forarbejde. Det gøres for eksempel ved at:
- Vælge din(e) partner(e) med omhu

- Udvikle og optimere forholdet

- Holde din platform/indtægtskilde opdateret og attraktiv

- Vælg dit marked med omhu - hellere have et snævert marked, men at dominere det med stor viden og indflydelse. Med andre ord, skal du vælge din niche omhyggeligt og holde fokus.

- Hav en omstillingsparat og fleksibel forretningsmodel: At have en online forretning vil ofte betyde du er afhængig af Google - på godt og ondt. Specielt i opstartsfasen kan Googles opdateringer påvirke din synlighed og dermed indtægt. Sæt dig ind i hvad Google søger efter og tilpas din side.

Er affiliate marketing gratis?

Både ja og nej. Ønsker du at promovere andre virksomheders produkters eller services, skal du huske at det er dig der leverer en ydelse og genererer omsætning for din partner - altså er det dig der skal kompenseres.

Når du begynder med affiliate marketing er der til gengæld forskellige udgifter involveret, som der typisk er når en virksomhed skal sættes op. Inden for e-commerce er disse udgifter ofte forbundet med at sætte hjemmeside eller blog op, samt de forskellige markedsaktiviteter man foretager sig for at promovere denne. Men gøres det succesfuldt, vil indtægterne over tid eksponentielt stige samtidig med at udgifterne flader ud i takt med at siden “blot” skal vedligeholdes- passiv indkomst.  


Der er altså massere af grunde til at kigge nærmere på mulighederne inden for affiliate marketing så længe at du ved hvad du kan forvente af dette, samt hvad det kræves fra din side.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mads skriver Skriv dig op