Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvorfor eje, når man kan leje?

1.192 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 February 2013

Hvorfor eje, når man kan leje? Det synes jo logisk nok, at man køber nyt eller brugt, når man i længere tid skal bruge, f.eks. noget værktøj eller en bil, men hvad med der hvor man bare skal flytte en dag og har brug for en bil, bare en dag? eller skal holde en stor fødselsdags-fest, og skal finde, både anlæg, telt, catering, osv.? Vi hos OpenOcean, satte os ned og udtænkte en måde, hvorpå vi kunne tage et gammelt koncept, at leje og udleje, og gøre det brugbart, for alle. Altså fjerne alle komplikationer, forbundet med kommunikation og kontakt, udlejeren og lejeren imellem.

Det her blev vores bud: 123udlejning.dk

123udlejning.dk er en ny gratis online markedsplads, der står for kommunikationen mellem sitets lejere og udlejere. Udlejningsportalen er for private forbrugere såvel som professionelle erhvervsdrivende. Planen er at indenfor kort tid at blive en stor og bredspektret portal, der kan klare stort set alting indenfor udlejning. Det er gratis at oprette en udlejerprofil, hvor man kan oprette sine produkter. Sitet er brugervenligt, så udlejerne kan uploade deres produkter og komme hurtigt i gang.

Med tiden vil man kunne tilkøbe forskellige services som forside- og topannoncer, AdWords, ”featured” galleri mv. Til dagligt er holdet bag 123udlejning et online marketingsbureau, ”Open ocean” med erfaring indenfor online markedsføring, forretningsoptimering og udlejning. En undren over en manglende online udlejningsportal med bred kendskabsgrad er baggrunden for det nye udlejningssite.

123udlejning er samarbejdspartner med Google, og kan derfor være sitets udlejere behjælpelig med bl.a. AdWords og annoncering.

Med venlig hilsen

123udlejning.dk og OpenOcean

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når 123udlejning skriver Skriv dig op